Bulunduğunuz sayfa:

Ziyaretçi Defterine Yaz

siyami güreş    02 Haziran 2010 19:01 | çorum
sgures1960@hotmail.com
sevgili arkadaşlar 4 ve 28 mayısta yargıtay kararlarına itiraz mahkemeleri vardı bilgi sonuçtan bizleri haberdar ederseniz memnun oluruz...ÇORUMDAN SEVGİLER
Yönetici Yorumu Yönetici Yorumu:
Sözkonusu davalarla ilgili olarak AİHM.'ne gidileceği bilgisi alınmış olup, detaylı bilgi için davalarla ilgili avukatlarla görüşülmesi gerekmektedir.

AYŞE KATKAT    24 Mayıs 2010 01:09 |
SEVGİLİ İNCİ EKŞİ'NİN OĞLU, DÜN ASKERLİĞİNİ TAMAMLAYIP DÖNMÜŞ.AİLESİNİN GÖZÜ AYDIN OLSUN. GENCİMİZE DE HAYATININ YENİ DÖNEMİNDE SAĞLIK, MUTLULUK VE BOL ŞANSLAR DİLİYORUM.

AYŞE KATKAT    10 Mayıs 2010 16:38 |
SEVGİLİ HALİME, BABANI KAYBETMİŞSİN. BABASINI KAYBETMİŞ BİRİSİ OLARAK ACINI PAYLAŞIYORUM.MERHUM BABANA RAHMET, BAŞTA SEN OLMAK ÜZERE TÜM AİLENİZ VE YAKINLARINIZA SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.

AYŞE KATKAT    06 Mayıs 2010 00:45 |
Bugün çok üzücü bir haber duyduk. Arkadaşlarımızdan Hasan Bazin'in oğlunun trafik kazası sonucu vefat ettiğini öğrendik. Çok üzüldük. Çok büyük bir acı bu. Sevgili Hasan Bazin ve ailesine sabır ve başsağlığı, merhum evladımıza da rahmet diliyoruz. Ayşe-İlhan Katkat

ali akyüz    30 Nisan 2010 15:06 | İstanbul
İLK TORUNUM OLMASI NEDENİYLE OLUMLU GÖRÜŞLERİNİ, SAMİMİ DUYGULAR İÇERİSİNDE SİTEMİZDE PAYLAŞAN TÜM DOSTLARA, ÖNCELİKLE KİDEMLİ DEDELERE VE ŞİMDİDE BENİM GİBİ YENİ DEDELERE TÜM TORUNLARI İLE SAĞLIKLI, MUTLU GÜNLER GEÇİRMELERİNİ, DEDE ADAYLARINA DA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI, TORUNLARININ DÜNYAYA GELMESİNİ DİLERKEN, TÜM DOSTLARA SELAM VE SEVGİLERİMİ SUNAR, SAĞLIKLI TORUNLU GÜNLER DİLERİM.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA,

ALİ AKYÜZ

AYŞE KATKAT    29 Nisan 2010 13:58 |
MÜZİK EŞLİĞİNDE RESİM GALERİMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ. :)

hatice    28 Nisan 2010 16:29 |

Orhan Sarıtaş    24 Nisan 2010 14:27 | İzmir
Sayın yetkili,,,

Üyelik formunu İzmir büromuz aracılığı ile gönderdim. Ama henüz bilgi alamadım.
Slm.
Yönetici Yorumu Yönetici Yorumu:
Sn. Orhan Sarıtaş, üyelik talebiniz derneğimize ulaşmış, 15 Nisan'da TZH Vakfımız tarafından emekli maaşınızdan giriş ve yıllık üye aidatlarınız kesilerek Derneğimize bildirilmiş olup, üyelik işlemleriniz yapılmıştır. Konu tarafınıza yazılı olarak bildirilecektir. Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz. İlginize teşekkürler.

Turgut DİREN    20 Nisan 2010 19:50 | ANKARA
Değerli Arkadaşlar
10.04.2010 tarihinde en son Emlakbank Tunalıhilmi Şubesinde Müdür Yardımcısı iken sağlık sorunları ile emekli olan Nurhan YILDIRIM'ı kaybettik Allahtan Rahmet diliyorum. Mekanın Cennet Bahçesi olsun Sen rahat uyu Nurhan abla :cry

Turgut DİREN    20 Nisan 2010 19:46 | ANKARA
Av.Süleyman ETLİK'in yapacağı toplantının içeriğini sitenizde yayınlarsanız memnun oluruz. Teşekkürler :eek

REFİK DİKMEN    19 Nisan 2010 13:16 | TEKİRDAĞ
SAYIN AV. SÜLEYMAN ETLİK'İN 14 NİSAN 2010 TARİHİNDEKİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSENİZ ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM REFİK DİKMEN

serpil KEŞŞAF    16 Nisan 2010 15:36 | ANTAKYA
Av.Sülayman ETLİK by kıdem tazminatları ile ilgili yapmış oldugu bilgilendirme toplantısının metnini sitede yayınlarsanız bizimde konu ile ilgili bilgimiz olur.Teşşekürler

OYA EKİZ İNAN    16 Nisan 2010 15:33 | İSTANBUL
Sevgili müdürüm İbrahim Ünsal'a dede olmak çok yakışmıştır. Barbaros şb Oya

Orhan ERKAN    12 Nisan 2010 10:06 | DÜZCE
Av.Süleyman ETLİK'in yapacağı toplantının içeriğini sitenizde yayınlarsanız memnun oluruz. Teşekkürler.

AYŞE KATKAT    08 Nisan 2010 23:52 |
YILIN DEDELERİ, SN. ALİ AKYÜZ, SN.FEYZİ ACAR, SN.ABDİ OKUR VE SN.İBRAHİM ÜNSAL VE AİLELERİNİ KUTLUYOR, TORUNLARINA SAĞLIKLI-MUTLU-ŞANSLI GÜZEL YARINLAR DİLİYORUM. ANALI-BABALI VE SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE BÜYÜSÜNLER. DEDELER VE BÜYÜKANNELER DE İHTİYARLIYORUZ DİYE ÜZÜLMESİNLER, KIDEMLİ OLMAK İYİ BİRŞEYDİR! :)) SELAM VE SAYGILARIMLA

Ziyaretçi Defteri Kayıtlar
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »