Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow KIDEM TAZMINATI
KIDEM TAZMINATI
Cumartesi, 19 Ocak 2008

2001 YILINDAN SONRA ZİRAAT VE HALK BANKALARIYLA SÖZLEŞME İMZALAYARAK ÇALIŞTIKTAN SONRA EMEKLİ OLAN ARKADAŞLARIMIZIN  DİKKATİNE:

BİR ARKADAŞIMIZIN AÇTIĞI VE OLUMLU SONUÇLANAN DAVA SONUCUNDA:  İLGİLİ BANKALARLA İMZALANMIŞ OLAN BELİRSİZ SÜRELİ HİZMET SÖZLEŞMESİNİN 5. MADDESİ GEREĞİ, EMEKLİ OLUNCAYA KADAR GEÇEN TÜM HİZMET YILLARI İÇİN KIDEM TAZMİNATI ÖDENMESİ HAKKI DOĞMUŞTUR.

DETAYLI BİLGİ İÇİN DERNEK TEL. NO. 0212 552 75 76

Son Güncelleme ( Cuma, 30 Eylül 2011 )