Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ÜYE DURUMUMUZ
ÜYE DURUMUMUZ
Perşembe, 20 Şubat 2020

Derneğimizin aktif üye sayısı 03.04.2021 itibariyle  64 ilde toplam 2.138 DİR.

Üye listelerimizi, SADECE SİTEMİZE ÜYE OLANLAR  sitemizin 'Derneğimiz' bölümünden görebilirler.

Üyelerimizin iller bazında sayısal dağılımı için tıklayınız.

ÜYE SAYISINA GÖRE İLK 10'a GİREN İLLERİMİZ:

1

10

KAYSERİ

28

Ortak maziyi paylaşmış, omuz omuza çalışmış dost ve arkadaşlardan oluşan bu büyük aileyi daha da genişletmek için, irtibatta olduğumuz emekli-çalışan arkadaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet edelim.

Active Image

HER ÜYEMİZDEN, DERNEĞİMİZE 3 ÜYE KAZANDIRMASINI BEKLİYORUZ.

ÜYELİK İÇİN, SİTEMİZDE YERALAN BAŞVURU FORMUNU DÜZENLEYİP İMZALADIKTAN SONRA DERNEĞİMİZE İLETMENİZ YETERLİ. Bilgi için dernek tel.0212 639 87 74

Son Güncelleme ( Pazartesi, 05 Nisan 2021 )

TZH VAKFIMIZIN HATAY EMEKLİSİ ÜYEMİZ SN.FARUK BEDİR 02.02.2021 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.Hulusi ERBAŞOĞLU  17.02.2021 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İZMİR EMEKLİSİ VE ÜYEMİZ SN.Nazmi GÖKMENOĞLU 16.02.2021 VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.