Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ÜYE DURUMUMUZ
ÜYE DURUMUMUZ
Perşembe, 20 Şubat 2020

Derneğimizin aktif üye sayısı 07.08.2022 itibariyle 65 ilde toplam 2.126 dır.

Üye listelerimizi, SADECE SİTEMİZE ÜYE OLANLAR sitemizin 'Derneğimiz' bölümünden görebilirler.

Üyelerimizin iller bazında sayısal dağılımı için tıklayınız.

ÜYE SAYISINA GÖRE İLK 10'a GİREN İLLERİMİZ:

İLİ
ÜYE SAYISI
1 ISTANBUL 918
2 ANKARA 242
3 İZMİR 217
4 ANTALYA 95
5 BURSA 52
6 TEKİRDAĞ 47
7 KONYA 34
8 KAYSERİ 30
9 MANİSA 29
10 MERSİN 28

Ortak maziyi paylaşmış, omuz omuza çalışmış dost ve arkadaşlardan oluşan bu büyük aileyi daha da genişletmek için, irtibatta olduğumuz emekli-çalışan arkadaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet edelim.

Active Image

HER ÜYEMİZDEN, DERNEĞİMİZE 3 ÜYE KAZANDIRMASINI BEKLİYORUZ.

ÜYELİK İÇİN, SİTEMİZDE YERALAN BAŞVURU FORMUNU DÜZENLEYİP İMZALADIKTAN SONRA DERNEĞİMİZE İLETMENİZ YETERLİ. Bilgi için dernek tel.0212 639 87 74

Son Güncelleme ( Pazar, 07 Ağustos 2022 )

TZH VAKFIMIZIN BOLU EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN.Kemal GÖKÇEEL 01.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SELMA ÖZKAN 23.06.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

*ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (EŞ,EVLAT,ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

ANEMDER
DERNEĞİMİZİN HABER VE FAALİYETLERİN