Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TZH VAKFIMIZIN, DEPREM BÖLGELERİNDEKİ HİZMETLER DUYURUSU
TZH VAKFIMIZIN, DEPREM BÖLGELERİNDEKİ HİZMETLER DUYURUSU
Pazartesi, 08 Ocak 2024

05.01.2024 - Deprem Bölgelerindeki Hizmetler Hk

Sayın Üyemiz,

06.02.2023 günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde etkilenen 11 ilimizde ikamet eden üyelerimiz için; tüm anlaşmalı ve anlaşmasız sağlık kurumlarındaki tedavilerinden katkı payı alınmaması 31.12.2023 tarihine kadar uygulanmıştır.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ nün Afet Bölgesinde yapılacak uygulamalar hakkındaki yayınlanan yeni duyurusunda Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep illeri ile sınırlandırılarak katkı payı muafiyeti bu illerde 30.04.2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Vakfımızca uygulanan Katkı Payı muafiyeti bu defa sadece Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep illerinde 30.04.2024 tarihine kadar devam edecektir.

Katkı payı muafiyeti devam edecek illerdeki üye ve hak sahiplerimizin ikamet değişiklikleri Vakfımıza ( Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır ) bildirilmelidir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Son Güncelleme ( Cuma, 12 Ocak 2024 )

VEFAT EDEN ÜYELERİMİZ
VEFAT EDEN TZH VAKFI VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZ:
MERHUM ARKADAŞLARIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Tzh Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek üyemiz Sn. Ayhan HOTAN 09.01.2024

Tzh Vakfımızın Bursa Emeklisi ve Dernek üyemiz Sn. Recep Fehmi SERTELLİ 30.12.2023

Tzh Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek üyemiz Sn Mustafa BASKIN 24.12.2023

Tzh Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek üyemiz Sn. Yeter ÖZMAN 12.12.2023