Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TZH VAKFIMIZIN 2022 Yılı 2. Dönem 01.08.2022 tarihli Sağlık Uygulamaları duyurusu
Pazar, 07 Ağustos 2022

Vakfımız 2022 Yılı 2. Dönem 01.08.2022 tarihli Sağlık Uygulamaları Hk.

TTB Özel Hekimlik Uygulamaları 2022 Yılı 2. Dönem Katsayı artışı nedeniyle 01.08.2022 tarihinden geçerli olmak üzere;

1)    2022 YILI LİMİTLİ SAĞLIK YARDIMLARI

Prof - Doç Muayene Ücreti

729 TL    (KDV Dahil)

MR – BT

Türk Tabipler Birliği’nin % 50’si ödenmektedir.

Gözlük - Çerçeve

750 TL    (KDV Dahil)

1 Dereceye kadar cam

200 TL    (KDV Dahil) Sağ cam 100 TL/Sol cam 100 TL

1 Derece ve üstü cam

750 TL    (KDV Dahil) Sağ cam 375TL /Sol cam 375 TL

Tüp Bebek

10.810 TL (KDV Dahil) + İlaç

Protez - Cihazlar

SUT x 2 Katı

İşitme Cihazları

SUT x 2 Katı

İmplant

3.000 TL (KDV Dahil)

Sünnet   3.243 TL (KDV Dahil)
   Normal Doğum
 11.027 TL (KDV Dahil)
   Sezeryan Doğum
 12.108 TL (KDV Dahil)

Belirlenen doğum limitleri Vakıf tarafından ödenecek en yüksek limit olup, üyenin bulunduğu bölgede anlaşmalı kurumlarda yapılmış olan paket doğum fiyatları geçerli olacaktır.

2) KATKI PAYI UYGULAMASI

1-Uzman ve Prof. ve Doç. Doktor Muayene ücretlerinde, %10 üye katkı payı alınacaktır.

Ayrıca; Prof./Doç. Doktor Muayene Ücreti 729 TL’yi aşan kısım hasta ödemelidir.

2-Ayakta Tedavi Katkı Payı; Vakfımızla Türk Tabipleri Birliği Asgari Ücret Tarifesi limitleri fiyatlarıyla  (TTB) anlaşması bulunan kurumlar ile anlaşmasız özel sağlık kurumlarında yapılan ayakta tedavi giderlerine 01.08.2022 tarihi itibariyle %10 üye katılım payı getirilmiştir. (Onkoloji Branşı hariç)

3) 2022 yılı Sağlık Yardımları Uygulama Esasları ve Anlaşmalı Sağlık Kurumları Vakfımız internet sitesinde online.tzhvakfi.org güncel olarak yer almaktadır.

TZH Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Abdulmecit EKİL 16.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın Ankara Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Ali ÖZDEMİR 12.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın Ankara Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Mehmet ÇİÇEKLİ 06.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın Tekirdağ Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Hüseyin ŞENKAL 04.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN Kocaeli Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Melahat ALTINEL 31.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın İzmir Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Züleyha AKTAŞ 25.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Zübeyir ARPACI 23.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

*ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (EŞ,EVLAT,ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

ANEMDER
DERNEĞİMİZİN HABER VE FAALİYETLERİN