Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ANKARA ŞUBEMİZİN GENEL KURULU YAPILDI
ANKARA ŞUBEMİZİN GENEL KURULU YAPILDI
Cuma, 01 Ekim 2021
Anemder Ankara Şubemizin 30.09.2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu 26 üyemizin katılımı ile gerçekleşmiştir.
Ayrıca 20 ye yakın üyemiz de toplantıya katılamayacaklarını ancak telefonla vekalet verebileceklerini belirtmiş ve ilgi göstermişlerdir.
Genel Kurula Divan Başkanı Rafet Yılmaz Sirel ve katip üyeliğe Satılmış Akbıyık'ın seçilmesi ile Genel Kurul gündeminde belirtilen maddeler haziruna okunmuş, faaliyet raporu, denetim raporu oylanarak ibra edilmiştir.
Ankara Şubemizin yeni Yönetimi aşağıdaki şekilde oluşmuştur.
Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Zeki Kaya
Hüseyin Özüçelik
Selami Ünal
Şule Bektaş
Aytül Kuşçu
Denetim Kurulu Asil Üyeler
Satılmış Akbıyık
Nevin Genç Demiral
Nilgün Dökmeci
Seçilen yeni kurullarımıza başarılar dileriz.

ARAMIZDAN AYRILAN,TZH VAKFIMIZIN EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZ;
MERHUM ARKADAŞLARIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

İzmir Emeklisi Şaban KIRMACI 09.09.2021
Ankara Emeklisi Avni GÜNAYDIN 21.08.2021
İzmir Emeklisi Erkan MAHLIÇLI 04.08.2021