Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ANKARA ŞUBEMİZİN GENEL KURULU YAPILDI
ANKARA ŞUBEMİZİN GENEL KURULU YAPILDI
Cuma, 01 Ekim 2021
Anemder Ankara Şubemizin 30.09.2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu 26 üyemizin katılımı ile gerçekleşmiştir.
Ayrıca 20 ye yakın üyemiz de toplantıya katılamayacaklarını ancak telefonla vekalet verebileceklerini belirtmiş ve ilgi göstermişlerdir.
Genel Kurula Divan Başkanı Rafet Yılmaz Sirel ve katip üyeliğe Satılmış Akbıyık'ın seçilmesi ile Genel Kurul gündeminde belirtilen maddeler haziruna okunmuş, faaliyet raporu, denetim raporu oylanarak ibra edilmiştir.
Ankara Şubemizin yeni Yönetimi aşağıdaki şekilde oluşmuştur.
Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Zeki Kaya
Hüseyin Özüçelik
Selami Ünal
Şule Bektaş
Aytül Kuşçu
Denetim Kurulu Asil Üyeler
Satılmış Akbıyık
Nevin Genç Demiral
Nilgün Dökmeci
Seçilen yeni kurullarımıza başarılar dileriz.

TZH VAKFIMIZIN BOLU EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN.Kemal GÖKÇEEL 01.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SELMA ÖZKAN 23.06.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

*ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (EŞ,EVLAT,ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

ANEMDER
DERNEĞİMİZİN HABER VE FAALİYETLERİN