Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Duyurular arrow DERNEK OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Salı, 29 Haziran 2021
Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, pandemi nedeniyle yapılan zorunlu ertelemeler sonrasında 25.06.2021 tarihinde, Ataköy Tarık AKAN Kültür Merkezi'nde yapılmıştır.

Genel Kurul sonrasında yapılan toplantı sonucunda Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

Son Güncelleme ( Cuma, 01 Ekim 2021 )

ARAMIZDAN AYRILAN,TZH VAKFIMIZIN EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZ;
MERHUM ARKADAŞLARIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

İzmir Emeklisi Şaban KIRMACI 09.09.2021
Ankara Emeklisi Avni GÜNAYDIN 21.08.2021
İzmir Emeklisi Erkan MAHLIÇLI 04.08.2021