Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TZH VAKFIMIZIN DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR BROŞÜRÜ DUYURUSU
TZH VAKFIMIZIN DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR BROŞÜRÜ DUYURUSU
Pazartesi, 23 Mayıs 2022

TZH VAKFIMIZIN DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR BROŞÜRÜNÜ AÇMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme ( Pazartesi, 23 Mayıs 2022 )

TZH Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Abdulmecit EKİL 16.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın Ankara Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Ali ÖZDEMİR 12.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın Ankara Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Mehmet ÇİÇEKLİ 06.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın Tekirdağ Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Hüseyin ŞENKAL 04.09.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN Kocaeli Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Melahat ALTINEL 31.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın İzmir Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Züleyha AKTAŞ 25.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH Vakfımızın İstanbul Emeklisi ve Dernek Üyemiz Sn. Zübeyir ARPACI 23.08.2022 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

*ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (EŞ,EVLAT,ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

ANEMDER
DERNEĞİMİZİN HABER VE FAALİYETLERİN