Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TZH VAKFIMIZIN DUYURULARI
TZH VAKFIMIZIN DUYURULARI
Pazartesi, 05 Nisan 2021

Son Güncelleme ( Çarşamba, 07 Nisan 2021 )

TZH VAKFIMIZIN HATAY EMEKLİSİ ÜYEMİZ SN.FARUK BEDİR 02.02.2021 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.Hulusi ERBAŞOĞLU  17.02.2021 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İZMİR EMEKLİSİ VE ÜYEMİZ SN.Nazmi GÖKMENOĞLU 16.02.2021 VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

*ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE  KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.