Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU ÇALIŞMALARI
Pazartesi, 26 Eylül 2011
Yazı Index
Sayfa 2
Emekli Bankacı Dernekleri Platformu Başkanlar Kurulu, 30 Ocak 2012 tarihinde, AİHM’ de yargıç olarak uzun süre görev yapmış olan, CHP İzmir Milletvekili Sn. M. Rıza Türmen ile TBMM deki toplantı odasında görüştü.

Sample ImageVakıf-Sandıkların SGK’na devri ile ilgili kanunlar ve Anayasa Mahkemesi'nin gerekçeli kararı üzerine yapılan istişareler çok olumlu geçmiştir. Çalışmaların son aşaması da tamamlandıktan sonra  bu konuda uyulacak yol haritası hakkında duyuruda bulunulacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız

Active Image
22 EYLÜL 2011 TARİHİNDE EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU'NA ÜYE 6 BANKA EMEKLİ DERNEĞİNİN BAŞKAN, BAŞKAN YRD. VE GENEL SEKRETERLERİNİN KATILIMIYLA BİR TOPLANTI YAPILDI.
Active Image
TOPLANTIDA: NİSAN 2013 TARİHİNE KADAR SGK'NA DEVREDİLECEK OLAN BANKA VAKIF-SANDIKLARININ ÜYELERİNİN ÖZELLİKLE SAĞLIK KONUSUNDA OLMAK ÜZERE VAKIF SENETLERİNDEN DOLAYI SAHİP OLDUKLARI VE UYGULANMAKTA OLAN KAZANILMIŞ HAKLARININ DEVİR SONRASINDA DA KORUNMASI, HAK KAYIPLARININ ÖNLENMESİ İÇİN ÖNLEM ALINMASI VE BU KONULARDA YAPILACAK ÇALIŞMALARDA, YAKLAŞIK 410.000 KİŞİYİ TEMSİL EDEN PLATFORMUMUZUN DA GÖRÜŞLERİNİN ALINMASI, EMEKLİLERİN MAAŞ İNTİBAKLARININ VE MAAŞ ZAMMI DÜZENLEMELERİNİN YAPILMASI, ÇALIŞAN EMEKLİLER İÇİN DESTEK PRİMİ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN KALDIRILMASI KONULARINI İÇEREN BİRER YAZI HAZIRLANARAK KATILIMCI DERNEKLERCE İMZALANDI VE TC.ÇALIŞMA VE GÜVENLİK BAKANLIĞI'NA VE BAKAN SN. FARUK ÇELİK'E GÖNDERİLDİ.

AYRICA, SN. BAKANDAN BU KONULARDAKİ TALEP VE ÖNERİLERİMİZİ BİZZAT KENDİLERİNE İLETMEK ÜZERE YAZILI OLARAK GÖRÜŞME RANDEVUSU TALEP EDİLDİ. DERNEĞİMİZCE BAKANLIĞA AYRICA BİR YAZI YAZILARAK, YAPILACAK GÖRÜŞMELERE DERNEĞİMİZİN DE DAHİL EDİLMESİ TALEP EDİLDİ. BAKANLIĞA YAZILAN YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ. BAKANLIĞA 22.09.2011 TARİHİNDE GÖNDERİLEN YAZILARIMIZA, PLATFORM DÖNEM BAŞKANLIĞINI YÜRÜTEN AKBANK EMEKLİLER DERNEĞİ'NE BAKANLIKÇA GÖNDERİLEN 23.01.2012 TARİHLİ YAZI EKTE ÜYELERİMİZİN BİLGİSİNE SUNULMUŞTUR. BAKANLIKTAN ALINAN YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme ( Pazar, 04 Mart 2012 )