Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Medyadan Alıntılar arrow EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU
EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU
Cumartesi, 05 Aralık 2009

EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU OLUŞTURULDU.

DERNEK OLARAK PLATFORMA BİZ DE KATILDIK VE PLATFORM PROTOKOLÜNÜ İMZALADIK. PLATFORMA KATILAN EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ: ANADOLU-EMLAK, AKBANK, YAPI VE KREDİ, VAKIFBANK, ŞEKERBANK, FORTİSBANK (DIŞBANK) EMEKLİLERİ DERNEKLERİ.  PLATFORMUMUZ İÇİN FACEBOOK'TA DA BİR GRUP OLUŞTURULMUŞ OLUP derneklere üye TÜM ARKADAŞLARIMIZ GRUBA KATILABİLİR VE GELİŞMELERİ İZLEYEBİLİRLER. PLATFORMLA İLGİLİ OLARAK 20.11.2009 TARİHLİ REFERANS GAZETESİNDE YAYINLANAN HABER İÇİN TIKLAYINIZ.

05.12.2019 TARİHLİ TOPLANTIDA ALINAN KARAR GEREĞİNCE eSBANK EMEKLİLERİ DERNEĞİ DE PLATFORMA 7. ASİL ÜYE OLARAK KAYDEDİLMİŞTİR.

PLATFORM ÇALIŞMALARI ZAMAN ZAMAN PLATFORMUN VE DERNEĞİMİZİN FACEBOOK GRUPLARINDAN ÜYELERE DUYURULMAKTADIR.

04.11.2019 tarihinde  Platform Mutabakat Protokolü çerçevesinde, katılımcılar arasında yapılan oylama sonucunda:

Önümüzdeki 2 yıllık süre için,

-          Platform Başkanlığı’na: Ali Bahadır Minibaş (Yapı Kredi Em.D.Başkanı)

-          Platform Başkan Yardımcılıklarına:

1-      İlhan Türkmen (Şekerbank E.D.Başkanı)

2-      Zuhuri Öge (Akbank E.D.Başkanı)

3-      Ferda Barış (Vakıfbank E.D.Başkanı) Görev değişikliği sonrası şimdi Ö.Nihat Yörük

Başkanlık Danışmanı: Yıldız Tengiz (Akbank E.D.Den.K.Üyesi)

-        Genel Sekreterliğe: Ayşe Katkat (Anadolu-Emlak D.Gen.Sek)

Oybirliği ile seçilmişlerdir.

Son Güncelleme ( Çarşamba, 15 Nisan 2020 )