Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ÜYE DURUMUMUZ
ÜYE DURUMUMUZ
Perşembe, 20 Şubat 2020

Derneğimizin aktif üye sayısı 15.04.2020 itibariyle  64 ilde toplam 2.172 DİR.

Üye listelerimizi, SADECE SİTEMİZE ÜYE OLANLAR  sitemizin 'Derneğimiz' bölümünden görebilirler.

Üyelerimizin iller bazında sayısal dağılımı için tıklayınız .

ÜYE SAYISINA GÖRE İLK 10'a GİREN İLLERİMİZ:

1

10

MERSİN

29

Ortak maziyi paylaşmış, omuz omuza çalışmış dost ve arkadaşlardan oluşan bu büyük aileyi daha da genişletmek için, irtibatta olduğumuz emekli-çalışan arkadaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet edelim.

Active Image

HER ÜYEMİZDEN, DERNEĞİMİZE 3 ÜYE KAZANDIRMASINI BEKLİYORUZ.

ÜYELİK İÇİN, SİTEMİZDE YERALAN BAŞVURU FORMUNU DÜZENLEYİP İMZALADIKTAN SONRA DERNEĞİMİZE İLETMENİZ YETERLİ. Bilgi için dernek tel.0212 639 87 74

Son Güncelleme ( Çarşamba, 15 Nisan 2020 )

TZH VAKFIMIZIN  ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. AHMET AKKANAT 07.05.2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
 TZH VAKFIMIZIN  Sample ImageANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SALİH METİN BÜYÜKUTKU 13/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. KAMİL NEDİM KESKİN 11/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.