Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TZH VAKFIMIZIN GENEL KURUL ERTELEME DUYURUSU
TZH VAKFIMIZIN GENEL KURUL ERTELEME DUYURUSU
Cumartesi, 18 Nisan 2020

23.03.2020 Vakfımız Olağan Genel Kurulunun İleri Bir Tarihe Ertelenmesi Hk.

Sayın Üyemiz,

Ülkemiz Genelinde Alınan Sağlık Tedbirleri Çerçevesinde 18/04/2020 Tarihinde Yapılacak

Genel Kurulumuz İleri Bir Tarihe Ertelenmiştir.

Saygılarımızla,

TZH VAKFIMIZIN  ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. AHMET AKKANAT 07.05.2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
 TZH VAKFIMIZIN  Sample ImageANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SALİH METİN BÜYÜKUTKU 13/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. KAMİL NEDİM KESKİN 11/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.