Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TZH VAKFI OLAĞAN GENEL KURULU SONUÇLARI
TZH VAKFI OLAĞAN GENEL KURULU SONUÇLARI
Cuma, 18 Mayıs 2018

14.05.2018 -Vakfımız 2018 yılı Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları Hk.

GENEL KURUL CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYOR, SEÇİLEN YENİ YÖNETİM DENETİM KURULLARINA BAŞARI VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ.

2018 Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları

Vakfımız Olağan Genel Kurulu 12/05/2018 tarihinde İstanbul’da yapılmıştır

Vakfımızın Olağan Genel Kurulunda Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporları görüşülerek ibra edilmiş, Vakıf Senedi değişiklikleri kabul edilmiştir.

Vakıf Senedimizin 45. maddesi gereği, Yapılan seçim sonucu ;

Denetim  Kurulu Üyelerimiz,

Temel Tayyar YEŞİL

Bilal ALBAYRAK,

NURİ YILDIRIM   olarak oluşmuştur.

TZH VAKFIMIZIN  ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. AHMET AKKANAT 07.05.2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
 TZH VAKFIMIZIN  Sample ImageANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SALİH METİN BÜYÜKUTKU 13/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. KAMİL NEDİM KESKİN 11/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.