Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ANEMDER 2018 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
ANEMDER 2018 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
Cuma, 02 Mart 2018
Sample Image Sample ImageDERNEĞİMİZİN 2018 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 17.02.2018 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ, SONRASINDA YAPILAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI SONUCUNDA YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE OLUŞMUŞTUR. DERNEĞİMİZE VE CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLMASI DİLEĞİYLE,

YÖNETİM KURULU:

BAŞKAN: ALİ AKYÜZ
BAŞKAN YARDIMCILARI: ABDİ OKUR, NEZİH ALTINKÖK (Sn.Nezih Altınkök'ün talebi üzerine yerine daha sonra Sn.Musa Bursalı Bşk.Yrd.seçilmiştir)
GENEL SEKRETER: AYŞE KATKAT
SAYMAN: MEHMET ALİ KILIÇ
ÜYELER: İBRAHİM ÜNSAL, MUSA BURSALI, NURİ YILDIRIM, YAŞAR BAYOĞLU

DENETİM KURULU: FEYZİ ACAR, HÜSEYİN MERKİT, ŞENOL AYAYDIN

*** DERNEK ÜYE GİRİŞ VE YILLIK AİDATININ ARTIRILMAMASI, AYNI KALMASI (GİRİŞ 20 TL, YILLIK 80 TL) OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLMİŞTİR.

*** DERNEĞİMİZİN BUGÜNE KADAR YÖNETİM KURULUNDA BULUNMUŞ OLUP, ŞAHSİ GEREKÇELERİYLE YENİ DÖNEMDE GÖREV ALAMAYACAKLARINI BEYAN EDEN SN. ALEV ÖZPEKER, SN. BERNA ÇETİN VE SN. TÜRKAN YILDIZ'A ve SN.ADEM SANCAKTAR'A EMEK VE KATKILARI İÇİN GENEL KURULDA PLAKET VERİLMİŞ OLUP BURADAN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYOR, SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLİYORUZ. Dışarıdan desteklerini her zaman bekliyoruz.
*** TZH VAKFIMIZIN GENEL MÜDÜRÜ SN. FETHİ AYDIN'A DA GENEL KURULUMUZA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
*** ANKARA ŞUBE BAŞKANIMIZ SN. ZEKİ KAYA DA GENEL KURULUMUZA KATILMIŞ VE ŞUBE BİLGİ VE GÖRÜŞLERİNİ AKTARMIŞTIR. KENDİLERİNE VE ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Sample ImageSample ImageSample ImageSample ImageSample ImageSample Image

Son Güncelleme ( Cumartesi, 18 Nisan 2020 )

TZH VAKFIMIZIN  ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. AHMET AKKANAT 07.05.2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
 TZH VAKFIMIZIN  Sample ImageANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SALİH METİN BÜYÜKUTKU 13/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. KAMİL NEDİM KESKİN 11/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.