Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU ÇALIŞMALARI
Pazartesi, 26 Eylül 2011
Yazı Index
Sayfa 2
Emekli Bankacı Dernekleri Platformu Başkanlar Kurulu, 30 Ocak 2012 tarihinde, AİHM’ de yargıç olarak uzun süre görev yapmış olan, CHP İzmir Milletvekili Sn. M. Rıza Türmen ile TBMM deki toplantı odasında görüştü.

Sample ImageVakıf-Sandıkların SGK’na devri ile ilgili kanunlar ve Anayasa Mahkemesi'nin gerekçeli kararı üzerine yapılan istişareler çok olumlu geçmiştir. Çalışmaların son aşaması da tamamlandıktan sonra  bu konuda uyulacak yol haritası hakkında duyuruda bulunulacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız

Active Image
22 EYLÜL 2011 TARİHİNDE EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU'NA ÜYE 6 BANKA EMEKLİ DERNEĞİNİN BAŞKAN, BAŞKAN YRD. VE GENEL SEKRETERLERİNİN KATILIMIYLA BİR TOPLANTI YAPILDI.
Active Image
TOPLANTIDA: NİSAN 2013 TARİHİNE KADAR SGK'NA DEVREDİLECEK OLAN BANKA VAKIF-SANDIKLARININ ÜYELERİNİN ÖZELLİKLE SAĞLIK KONUSUNDA OLMAK ÜZERE VAKIF SENETLERİNDEN DOLAYI SAHİP OLDUKLARI VE UYGULANMAKTA OLAN KAZANILMIŞ HAKLARININ DEVİR SONRASINDA DA KORUNMASI, HAK KAYIPLARININ ÖNLENMESİ İÇİN ÖNLEM ALINMASI VE BU KONULARDA YAPILACAK ÇALIŞMALARDA, YAKLAŞIK 410.000 KİŞİYİ TEMSİL EDEN PLATFORMUMUZUN DA GÖRÜŞLERİNİN ALINMASI, EMEKLİLERİN MAAŞ İNTİBAKLARININ VE MAAŞ ZAMMI DÜZENLEMELERİNİN YAPILMASI, ÇALIŞAN EMEKLİLER İÇİN DESTEK PRİMİ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN KALDIRILMASI KONULARINI İÇEREN BİRER YAZI HAZIRLANARAK KATILIMCI DERNEKLERCE İMZALANDI VE TC.ÇALIŞMA VE GÜVENLİK BAKANLIĞI'NA VE BAKAN SN. FARUK ÇELİK'E GÖNDERİLDİ.

AYRICA, SN. BAKANDAN BU KONULARDAKİ TALEP VE ÖNERİLERİMİZİ BİZZAT KENDİLERİNE İLETMEK ÜZERE YAZILI OLARAK GÖRÜŞME RANDEVUSU TALEP EDİLDİ. DERNEĞİMİZCE BAKANLIĞA AYRICA BİR YAZI YAZILARAK, YAPILACAK GÖRÜŞMELERE DERNEĞİMİZİN DE DAHİL EDİLMESİ TALEP EDİLDİ. BAKANLIĞA YAZILAN YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ. BAKANLIĞA 22.09.2011 TARİHİNDE GÖNDERİLEN YAZILARIMIZA, PLATFORM DÖNEM BAŞKANLIĞINI YÜRÜTEN AKBANK EMEKLİLER DERNEĞİ'NE BAKANLIKÇA GÖNDERİLEN 23.01.2012 TARİHLİ YAZI EKTE ÜYELERİMİZİN BİLGİSİNE SUNULMUŞTUR. BAKANLIKTAN ALINAN YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme ( Pazar, 04 Mart 2012 )

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İZMİR EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN.AYŞE MİHRİYE ÖĞÜT 23.08.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
                                                                                                                                                                                                               Sample ImageTZH VAKFIMIZIN BURSA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. CELAL PAŞALIOĞLU 26.08.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
                                                                                                                                                                                                                  TSample ImageZH VAKFIMIZIN KÜTAHYA EMEKLİSİ SN.İSMAİL BAŞDAŞ 01.09.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.SUPHİYE KAHYAOĞLU 05.09.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

TZH VAKFIMIZIN YURTDIŞI EMEKLİSİ SN.ÖZKAN UÇAK 21/08/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.NURSEN GÜLSEÇKİN KARAKOÇ 28/07/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample Image TZH VAKFIMIZIN ÜYESİ, T.C ZİRAAT BANKASI A.Ş BORNOVA-İZMİR ŞUBESİ ÇALIŞANI SN.DELAL KORKMAZ 01.08.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ÜYESİ, T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. SAMSUN PARA GRUP MERKEZİ ÇALIŞANI SN.GÜRKAN KILIÇ 26.07.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ÜYESİ, T.C ZİRAAT BANKASI A.Ş. DOLAYOBA/İSTANBUL GİRİŞİMCİ ŞUBESİ ÇALIŞANI SN. RIFAT CANBAZ 11.07.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. CEMAL BAÇ 19/06/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN TEKİRDAĞ EMEKLİSİ SN. HÜSEYİN GÖREN 11/06/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ANTALYA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SAVAŞ TUNCER 11/06/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

MERHUM ARKADAŞLARIMIZA  RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ETKİNLİK DUYURUSU-BÜYÜK İTALYA TURU
12 ağustos 2017 çıkışlı turumuzu 40 kişinin katılımıyla gerçekleştirdik. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere.

TZH VAKFIMIZDAN SİLİVRİ SOSYAL TESİSLERİ DUYURUSU

23.01.2017 vakfimiza-ait-silivri-sosyal-tesisi-hk

Sayın Üyemiz,

Vakfımıza ait Silivri Sosyal Tesisleri ,Yuvam İstanbul Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi tarafından işletilmeye başlanmıştır.

Siz Sayın üyelerimizin,Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinden yararlanmak istemesi halinde Bakanlıkça belirlenen fiyatlar uygulanacaktır.

İletişim Telefonu: 0212 728 03 04 – 0212 728 03 07

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

Ahmet Can
Annelerin anneler gününü kutlar sağ

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.