Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU ÇALIŞMALARI
Pazartesi, 26 Eylül 2011
Yazı Index
Sayfa 2
Emekli Bankacı Dernekleri Platformu Başkanlar Kurulu, 30 Ocak 2012 tarihinde, AİHM’ de yargıç olarak uzun süre görev yapmış olan, CHP İzmir Milletvekili Sn. M. Rıza Türmen ile TBMM deki toplantı odasında görüştü.

Sample ImageVakıf-Sandıkların SGK’na devri ile ilgili kanunlar ve Anayasa Mahkemesi'nin gerekçeli kararı üzerine yapılan istişareler çok olumlu geçmiştir. Çalışmaların son aşaması da tamamlandıktan sonra  bu konuda uyulacak yol haritası hakkında duyuruda bulunulacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız

Active Image
22 EYLÜL 2011 TARİHİNDE EMEKLİ BANKACI DERNEKLERİ PLATFORMU'NA ÜYE 6 BANKA EMEKLİ DERNEĞİNİN BAŞKAN, BAŞKAN YRD. VE GENEL SEKRETERLERİNİN KATILIMIYLA BİR TOPLANTI YAPILDI.
Active Image
TOPLANTIDA: NİSAN 2013 TARİHİNE KADAR SGK'NA DEVREDİLECEK OLAN BANKA VAKIF-SANDIKLARININ ÜYELERİNİN ÖZELLİKLE SAĞLIK KONUSUNDA OLMAK ÜZERE VAKIF SENETLERİNDEN DOLAYI SAHİP OLDUKLARI VE UYGULANMAKTA OLAN KAZANILMIŞ HAKLARININ DEVİR SONRASINDA DA KORUNMASI, HAK KAYIPLARININ ÖNLENMESİ İÇİN ÖNLEM ALINMASI VE BU KONULARDA YAPILACAK ÇALIŞMALARDA, YAKLAŞIK 410.000 KİŞİYİ TEMSİL EDEN PLATFORMUMUZUN DA GÖRÜŞLERİNİN ALINMASI, EMEKLİLERİN MAAŞ İNTİBAKLARININ VE MAAŞ ZAMMI DÜZENLEMELERİNİN YAPILMASI, ÇALIŞAN EMEKLİLER İÇİN DESTEK PRİMİ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN KALDIRILMASI KONULARINI İÇEREN BİRER YAZI HAZIRLANARAK KATILIMCI DERNEKLERCE İMZALANDI VE TC.ÇALIŞMA VE GÜVENLİK BAKANLIĞI'NA VE BAKAN SN. FARUK ÇELİK'E GÖNDERİLDİ.

AYRICA, SN. BAKANDAN BU KONULARDAKİ TALEP VE ÖNERİLERİMİZİ BİZZAT KENDİLERİNE İLETMEK ÜZERE YAZILI OLARAK GÖRÜŞME RANDEVUSU TALEP EDİLDİ. DERNEĞİMİZCE BAKANLIĞA AYRICA BİR YAZI YAZILARAK, YAPILACAK GÖRÜŞMELERE DERNEĞİMİZİN DE DAHİL EDİLMESİ TALEP EDİLDİ. BAKANLIĞA YAZILAN YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ. BAKANLIĞA 22.09.2011 TARİHİNDE GÖNDERİLEN YAZILARIMIZA, PLATFORM DÖNEM BAŞKANLIĞINI YÜRÜTEN AKBANK EMEKLİLER DERNEĞİ'NE BAKANLIKÇA GÖNDERİLEN 23.01.2012 TARİHLİ YAZI EKTE ÜYELERİMİZİN BİLGİSİNE SUNULMUŞTUR. BAKANLIKTAN ALINAN YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme ( Pazar, 04 Mart 2012 )

KAPADOKYA TURU

8 MAYISTA HAREKETLE  (8-11 MAYIS) 2 GECE KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU DÜZENLENECEKTİR. DETAYLAR SİTEMİZİN ANA SAYFASINDADIR.

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

VAKIF HEKİMLERİ TZH VAKFIMIZIN WEB SİTESİNDE YAYINLANAN 15.01.2014 TARİHLİ DUYURU GEREĞİNCE;
Vakfımızın Ankara, İzmir, Beyoğlu ve Şirinevler de hizmet veren Vakıf Hekimleri, İlgili yasal süreç nedeniyle 31.01.2014 tarihi itibari ile hizmet veremeyecektir. Duyurunun tamamını sitemizin "TZH VAKFIMIZIN DUYURULARI" alanından veya TZH VAKFIMIZIN WEB SİTESİNDEN okuyabilirsiniz.

Sample Imagetzh vakfımızın KONYA EMEKLİsİ ve derneğimiz üyesi sn. AHMET VEFA ŞİŞMAN 31/03/2014 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

TZH VAKFIMIZIN KOCAELİ(İZMİT) EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SEVDA SEZA POYRAZ, 20/03/2014 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET, AILESI-YAKINLARI VE CAMIAMIZA BAŞSAĞLIĞI DILIYORUZ.

* ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE  KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE SÜRE UZATIMI Sample ImageBANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE SÜRE 08.05.2014 E KADAR UZATILDI. AYRINTILAR SİTEMİZİN "HABERLER" "ANEMDERDEN HABERLER" ALANLARINDA.

SİTE VE DERNEK ÜYELİĞİ

BAZI ARKADAŞLARIMIZ WEB SİTEMİZE ÜYE OLARAK DERNEK FAALİYETLERİMİZİ İZLEMEKTE OLUP, SİTEMİZE ÜYE OLMAKLA DERNEĞİMİZE ÜYE OLUNMADIĞINI KENDİLERİNE HATIRLATIR, BU ARKADAŞLARIMIZIN DA SİTEMİZDE BELİRTİLEN ŞEKİLDE BAŞVURU FORMU DOLDURARAK DERNEĞİMİZE ÜYE OLMALARINI RİCA EDERİZ.

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE SAYIN ÜYELERİMİZ,
KAYITLARIMIZIN GÜNCEL TUTULABİLMESİ  VE SİZLERE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN, ÖZLÜK VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİZLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİKLERİ LÜTFEN EN KISA SÜREDE DERNEĞİMİZE BİLDİRİNİZ.
** CEP TELEFONLARINA GÖNDERDİĞİMİZ MESAJLAR, TELEFON NUMARALARININ DEĞİŞMİŞ OLMASI VEYA ABONE TARAFINDAN HATTIN TOPLU MESAJA KAPATILMIŞ OLMASI NEDENİYLE BAZI ÜYELERİMİZE ULAŞMAMAKTADIR.  ÜYELERİMİZİN BU KONUDA GEREKLİ KONTROLÜ YAPARAK İLGİLİ GSM OPERATÖRÜNDEN DÜZELTME YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.
***EMLAKBANKALI ARKADAŞLARINIZLA GRUP OLARAK DÜZENLEYECEĞİNİZ GÖRÜŞME-BULUŞMA TOPLANTILARINIZI; ÖNCEDEN BİLGİLENDİRMEK KAYDIYLA, ÇARŞAMBA GÜNLERİ DERNEĞİMİZİN ŞİRİNEVLER' DEKİ MERKEZİNDE YAPABİLİRSİNİZ. "KEKLER-BÖREKLER SİZDEN, ÇAYLAR BİZDEN!!!!! "

Meliha TOPÇU
Personel Md'nde çalışırken bir aile

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.