Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişsiniz.
Giriş yapmanız gerekiyor.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ESKİŞEHİR EMEKLİsi sn. GÜRSEL AYSOY, 15/10/2014 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET, AILESI-YAKINLARI VE CAMIAMIZA BAŞSAĞLIĞI DILIYORUZ.

TZH VAKFIMIZIN ANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. FERHAT OKUR, 30/09/2014 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Tzh vakfımızın İÇEL (MERSİN)EMEKLİSİ SN. ALAATTİN YÜCE, 11/09/2014 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET, AILESI-YAKINLARI VE CAMIAMIZA BAŞSAĞLIĞI DILIYORUZ.

* ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE  KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

SGK'YA DEVİRDE SÜRE UZATIMI
Banka Ve Sigorta Sandıklarının Sosyal Güvenlik Kurumuna Devredilmesine İlişkin Sürenin Bir Yıl Uzatılması  ( 08/05/2015 Tarihine) Bakanlar Kurulunca Kararlaştırılmıştır. DETAYLI BİLGİ SİTEMİZİN HABERLER BÖLÜMÜNDE

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

VAKIF HEKİMLERİ TZH VAKFIMIZIN WEB SİTESİNDE YAYINLANAN 15.01.2014 TARİHLİ DUYURU GEREĞİNCE;
Vakfımızın Ankara, İzmir, Beyoğlu ve Şirinevler de hizmet veren Vakıf Hekimleri, İlgili yasal süreç nedeniyle 31.01.2014 tarihi itibari ile hizmet veremeyecektir. Duyurunun tamamını sitemizin "TZH VAKFIMIZIN DUYURULARI" alanından veya TZH VAKFIMIZIN WEB SİTESİNDEN okuyabilirsiniz.

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE SÜRE UZATIMI Sample ImageBANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE SÜRE 08.05.2014 E KADAR UZATILDI. AYRINTILAR SİTEMİZİN "HABERLER" "ANEMDERDEN HABERLER" ALANLARINDA.

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE SAYIN ÜYELERİMİZ,
KAYITLARIMIZIN GÜNCEL TUTULABİLMESİ  VE SİZLERE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN, ÖZLÜK VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİZLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİKLERİ LÜTFEN EN KISA SÜREDE DERNEĞİMİZE BİLDİRİNİZ.
** CEP TELEFONLARINA GÖNDERDİĞİMİZ MESAJLAR, TELEFON NUMARALARININ DEĞİŞMİŞ OLMASI VEYA ABONE TARAFINDAN HATTIN TOPLU MESAJA KAPATILMIŞ OLMASI NEDENİYLE BAZI ÜYELERİMİZE ULAŞMAMAKTADIR.  ÜYELERİMİZİN BU KONUDA GEREKLİ KONTROLÜ YAPARAK İLGİLİ GSM OPERATÖRÜNDEN DÜZELTME YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.
***EMLAKBANKALI ARKADAŞLARINIZLA GRUP OLARAK DÜZENLEYECEĞİNİZ GÖRÜŞME-BULUŞMA TOPLANTILARINIZI; ÖNCEDEN BİLGİLENDİRMEK KAYDIYLA, ÇARŞAMBA GÜNLERİ DERNEĞİMİZİN ŞİRİNEVLER' DEKİ MERKEZİNDE YAPABİLİRSİNİZ. "KEKLER-BÖREKLER SİZDEN, ÇAYLAR BİZDEN!!!!! "

SİTE VE DERNEK ÜYELİĞİ

BAZI ARKADAŞLARIMIZ WEB SİTEMİZE ÜYE OLARAK DERNEK FAALİYETLERİMİZİ İZLEMEKTE OLUP, SİTEMİZE ÜYE OLMAKLA DERNEĞİMİZE ÜYE OLUNMADIĞINI KENDİLERİNE HATIRLATIR, BU ARKADAŞLARIMIZIN DA SİTEMİZDE BELİRTİLEN ŞEKİLDE BAŞVURU FORMU DOLDURARAK DERNEĞİMİZE ÜYE OLMALARINI RİCA EDERİZ.

SABAHAT ANAR
ANADOLU/EMLAK BANK.MD.YRD.LARINDAN

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.