Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Pazartesi, 18 Nisan 2011

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA GELİNEN SON DURUM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ.
Image BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA Bakanlar Kurulu'NA 08/05/2013 tarihinden itibaren iki yıl (08/05/2015) daha devir işlemini uzatma yetkisi verEN
ANAYASA MAHKEMESİ'NİN GEREKÇELİ KARARININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme ( Cumartesi, 05 Mart 2016 )

Sample ImageT. HALK BANKASI A.Ş KREDİ VE PROJE DEĞERLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI/KAYSERİ ÇALIŞANI  VE TZH VAKFIMIZ ÜYESİ SN. MUSA KASAP 17/04/2016 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN SAMSUN EMEKLİSİ SN. KENAN GÜL, 02/03/2016 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN. HÜSEYİN İLHAN ATİLA, 22/02/2016 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

TZH VAKFIMIZIN 2015 GENEL KURULU
TZH VAKFIMIZIN KASIM 2015 TE YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLERE, SİTEMİZİN HABERLER BÖLÜMÜNDEKİ 'VAKFIMIZIN DUYURULARI' ALANINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

OSMAN BAKAR
24-27 Mart 2016 tarihleri arası Ege

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.