Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Pazartesi, 18 Nisan 2011

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA GELİNEN SON DURUM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ.
Image BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA Bakanlar Kurulu'NA 08/05/2013 tarihinden itibaren iki yıl (08/05/2015) daha devir işlemini uzatma yetkisi verEN
ANAYASA MAHKEMESİ'NİN GEREKÇELİ KARARININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme ( Cumartesi, 05 Mart 2016 )

TZH VAKFIMIZIN PROMOSYON DUYURUSU

17.05.2017-Emekli Banka Promosyon Ödemesi Hk.

Sayın Emeklilerimiz,

Vakfeden Bankamız Ziraat Bankası A.Ş. ile 3 yıllık promosyon sözleşmesi imzalanmış ve SGK ‘ca belirlenen tutarlar hesaplarınıza aktarılmıştır.

Promosyon Tutarları

Maaşı 1000- TL’ye (1000 TL hariç) kadar olanlara 300,00 TL

Maaşı 1000-2000 TL (2000 TL hariç ) arasında olanlara 375,00 TL

Maaşı 2000 TL ve daha fazla olanlara 450 TL

Sample ImageT.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. PAMUKOVA/SAKARYA ŞUBESİ ÇALIŞANI, TZH VAKFIMIZ ÜYESİ SN. CELİL SARI 24/04/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.YILMAZ CİHANGİR TARANCI, 14/04/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

T.C ZİRAAT BANKASI A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OPERASYON MERKEZİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI/ANKARA ÇALIŞANI, TZH VAKFIMIZ ÜYESİ SN.EMRE ÖZKAN 01.04.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZDAN SİLİVRİ SOSYAL TESİSLERİ DUYURUSU

23.01.2017 vakfimiza-ait-silivri-sosyal-tesisi-hk

Sayın Üyemiz,

Vakfımıza ait Silivri Sosyal Tesisleri ,Yuvam İstanbul Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi tarafından işletilmeye başlanmıştır.

Siz Sayın üyelerimizin,Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinden yararlanmak istemesi halinde Bakanlıkça belirlenen fiyatlar uygulanacaktır.

İletişim Telefonu: 0212 728 03 04 – 0212 728 03 07

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

Ahmet Can
Annelerin anneler gününü kutlar sağ

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.