Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişsiniz.
Giriş yapmanız gerekiyor.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN KOCAELİ-İZMİT EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. HATİCE ÖZMEN 06.12.2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN MERSİN EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. MUSTAFA ÖZKAN 14.12.2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.ÖZKAN AKDİL 05.12.2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN AYDIN EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. MUSTAFA KAŞIKCI, 17/11/2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AİLESİ-YAKINLARI VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

TZH VAKFIMIZIN 2015 GENEL KURULU
TZH VAKFIMIZIN KASIM 2015 TE YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLERE, SİTEMİZİN HABERLER BÖLÜMÜNDEKİ 'VAKFIMIZIN DUYURULARI' ALANINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

SON ZAMANLARDA ÇOK SEVDİĞİMİZ BİRÇO

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.