Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Pazartesi, 18 Nisan 2011

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA GELİNEN SON DURUM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ.
Image BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA Bakanlar Kurulu'NA 08/05/2013 tarihinden itibaren iki yıl (08/05/2015) daha devir işlemini uzatma yetkisi verEN
ANAYASA MAHKEMESİ'NİN GEREKÇELİ KARARININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme ( Cumartesi, 05 Mart 2016 )

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İZMİR EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN.AYŞE MİHRİYE ÖĞÜT 23.08.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
                                                                                                                                                                                                               Sample ImageTZH VAKFIMIZIN BURSA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. CELAL PAŞALIOĞLU 26.08.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
                                                                                                                                                                                                                  TSample ImageZH VAKFIMIZIN KÜTAHYA EMEKLİSİ SN.İSMAİL BAŞDAŞ 01.09.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.SUPHİYE KAHYAOĞLU 05.09.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

TZH VAKFIMIZIN YURTDIŞI EMEKLİSİ SN.ÖZKAN UÇAK 21/08/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN.NURSEN GÜLSEÇKİN KARAKOÇ 28/07/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample Image TZH VAKFIMIZIN ÜYESİ, T.C ZİRAAT BANKASI A.Ş BORNOVA-İZMİR ŞUBESİ ÇALIŞANI SN.DELAL KORKMAZ 01.08.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ÜYESİ, T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. SAMSUN PARA GRUP MERKEZİ ÇALIŞANI SN.GÜRKAN KILIÇ 26.07.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ÜYESİ, T.C ZİRAAT BANKASI A.Ş. DOLAYOBA/İSTANBUL GİRİŞİMCİ ŞUBESİ ÇALIŞANI SN. RIFAT CANBAZ 11.07.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. CEMAL BAÇ 19/06/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN TEKİRDAĞ EMEKLİSİ SN. HÜSEYİN GÖREN 11/06/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ANTALYA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SAVAŞ TUNCER 11/06/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

MERHUM ARKADAŞLARIMIZA  RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ETKİNLİK DUYURUSU-BÜYÜK İTALYA TURU
12 ağustos 2017 çıkışlı turumuzu 40 kişinin katılımıyla gerçekleştirdik. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere.

TZH VAKFIMIZDAN SİLİVRİ SOSYAL TESİSLERİ DUYURUSU

23.01.2017 vakfimiza-ait-silivri-sosyal-tesisi-hk

Sayın Üyemiz,

Vakfımıza ait Silivri Sosyal Tesisleri ,Yuvam İstanbul Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi tarafından işletilmeye başlanmıştır.

Siz Sayın üyelerimizin,Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinden yararlanmak istemesi halinde Bakanlıkça belirlenen fiyatlar uygulanacaktır.

İletişim Telefonu: 0212 728 03 04 – 0212 728 03 07

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

Ahmet Can
Annelerin anneler gününü kutlar sağ

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.