Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Pazartesi, 18 Nisan 2011

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA GELİNEN SON DURUM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ.
Image BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA Bakanlar Kurulu'NA 08/05/2013 tarihinden itibaren iki yıl (08/05/2015) daha devir işlemini uzatma yetkisi verEN
ANAYASA MAHKEMESİ'NİN GEREKÇELİ KARARININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme ( Cumartesi, 05 Mart 2016 )

TZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN HAYRİYE SERMİYASOĞLU 21/01/2018 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. İSPİR/ERZURUM ŞUBESİ ÇALIŞANI, TZH VAKFIMIZIN ÜYESİ SN AHMET ŞENYURT 12.01.2018 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

TZH VAKFIMIZIN YALOVA EMEKLİSİ SN.HALİT ALKAN 12/12/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA  RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageİSTANBUL EMEKLİMİZ NEYYİR RÜŞTÜ ESİN 09/12/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA  RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. MÜZEYYEN MİMAROĞLU, 11.11.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
MERHUM ARKADAŞIMIZA  RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Active Image
TZH VAKFIMIZIN BALIKESİR EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. NİYAZİ SÜRMELİ 02.10.2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
MERHUM ARKADAŞIMIZA  RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZDAN SİLİVRİ SOSYAL TESİSLERİ DUYURUSU

23.01.2017 vakfimiza-ait-silivri-sosyal-tesisi-hk

Sayın Üyemiz,

Vakfımıza ait Silivri Sosyal Tesisleri ,Yuvam İstanbul Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi tarafından işletilmeye başlanmıştır.

Siz Sayın üyelerimizin,Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinden yararlanmak istemesi halinde Bakanlıkça belirlenen fiyatlar uygulanacaktır.

İletişim Telefonu: 0212 728 03 04 – 0212 728 03 07

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

Ahmet Can
Arkadaşlarımın Yeni yılılı kutlar s