Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Pazartesi, 18 Nisan 2011

BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA GELİNEN SON DURUM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ.
Image BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİ KONUSUNDA Bakanlar Kurulu'NA 08/05/2013 tarihinden itibaren iki yıl (08/05/2015) daha devir işlemini uzatma yetkisi verEN
ANAYASA MAHKEMESİ'NİN GEREKÇELİ KARARININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme ( Cumartesi, 05 Mart 2016 )

TZH VAKFIMIZDAN ÖNEMLİ DUYURU

23.01.2017
vakfimiza-ait-silivri-sosyal-tesisi-hk

Sayın Üyemiz,

Vakfımıza ait Silivri Sosyal Tesisleri ,Yuvam İstanbul Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi tarafından işletilmeye başlanmıştır.

Siz Sayın üyelerimizin,Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinden yararlanmak istemesi halinde Bakanlıkça belirlenen fiyatlar uygulanacaktır.

İletişim Telefonu: 0212 728 03 04 – 0212 728 03 07

Sample Imagetzh vakfımIzın GAZİANTEP EMEKLİsi ve derneğimiz üyesi sn. MUSTAFA TEKİN 10/01/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH Vakfımızın Kocaeli/İzmit emeklisi ve Derneğimiz üyesi Sn. AVNİ SUAT VEFAT ETMİŞ VE 10.01.2017 TARİHİNDE EBEDİYETE UĞURLANMIŞTIR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageİZMİR ÜYEMİZ SN. MANSUR İNÖNÜ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ  (08 OCAK) SAAT 15.00' TE NARLIDERE CEMEVİ'NDEN KALDIRILMIŞTIR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN ANKARA EMEKLİSİ SN. HACI GÜNDOĞDU 04/01/2017 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.

MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

TZH VAKFIMIZIN 2015 GENEL KURULU
TZH VAKFIMIZIN KASIM 2015 TE YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLERE, SİTEMİZİN HABERLER BÖLÜMÜNDEKİ 'VAKFIMIZIN DUYURULARI' ALANINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

Abdullah Bozgeyik
Değerli arkadaşlar,
&nbs

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.