Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow BANKA SANDIKLARININ SGK'YA DEVRİNDE GELİNEN SON DURUM
Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişsiniz.
Giriş yapmanız gerekiyor.

Sample ImageT.C ZİRAAT BANKASI A.Ş DOĞUBEYAZIT/AĞRI ŞUBESİ ÇALIŞANI, SN.NEZİHE YİĞİT UYANIK 16.05.2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AILESI-YAKINLARI VE CAMIAMIZA BAŞSAĞLIĞI DILIYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN BURSA EMEKLİSİ SN. NİHAT ATAMER, 19/04/2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, AILESI-YAKINLARI VE CAMIAMIZA BAŞSAĞLIĞI DILIYORUZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ SN. LEMAN TÜRKAN OKAN, 20/04/2015 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET,AILESI-YAKINLARI VE CAMIAMIZA BAŞSAĞLIĞI DILIYORUZ.

* ÜYELERİMİZİN AİLELERİ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ (ANNE,BABA,KARDEŞ) VEFATINDA, DERNEĞİMİZDEN TALEP ETMELERİ VEYA BİLDİRİLMESİ HALİNDE, CENAZE TÖRENİNE  KATILIM İÇİN İL DAHİLİNDEKİ ÜYELERİMİZE MESAJLA BİLDİRİM YAPILABİLMEKTE, SİTEMİZDE DE DUYURULMAKTADIR.

AİDAT BORCU OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sample ImageHALEN ÇALIŞMAKTA OLAN BAZI ÜYELERİMİZİN  VE TZH VAKFI ÜYESİ OLMAYAN  BAZI ÜYELERİMİZİN AİDAT BORCU BULUNMAKTADIR.

BU ÜYELERİMİZE CEP TELEFONLARINA MESAJ GÖNDERİLEREK BİLGİ VERİLMİŞTİR.

BORÇ BİLGİLERİNİZİ DERNEĞİMİZİ ARAYARAK ÖĞRENEBİLİR VE  SİTEMİZİN "HABERLER"BÖLÜMÜNDE YERALAN HESAPLARA  ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

TÜM ANNELERİN VE ANNE OLAMAYAN ANCA

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Müzik

Error:
Adobe Flash Player needed.