Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Bilgiler arrow Kaybettiklerimiz
Kaybettiklerimiz
Pazartesi, 10 Nisan 2017

KAYBETTİĞİMİZ ÜYELERİMİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MERHUM ARKADAŞLARIMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.
    Son Güncelleme ( Çarşamba, 15 Nisan 2020 )

TZH VAKFIMIZIN  ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. AHMET AKKANAT 07.05.2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
     TZH VAKFIMIZIN  Sample ImageANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SALİH METİN BÜYÜKUTKU 13/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. KAMİL NEDİM KESKİN 11/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.