Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow İletişim
İstanbul

Telefon: +90 212 639 87 74

Bilgi: DERNEK E POSTA ADRESİ: anemder.merkez@gmail.com

Bu iletişim bilgisine E-posta gönder:

Resimdeki kodu giriniz:
Bu görüntü bir karıştırılmış metin içerir
ipucu: görüntüyü okumakta zorlanıyorsanız yenile ikonuna tıklayınız

TZH VAKFIMIZIN  ZONGULDAK EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. AHMET AKKANAT 07.05.2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
 TZH VAKFIMIZIN  Sample ImageANKARA EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. SALİH METİN BÜYÜKUTKU 13/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Sample ImageTZH VAKFIMIZIN İSTANBUL EMEKLİSİ VE DERNEĞİMİZ ÜYESİ SN. KAMİL NEDİM KESKİN 11/04/2020 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR.MERHUM ARKADAŞIMIZA RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.